Ken je dat? Dat stomme schroefje dat overblijft na het in elkaar zetten van je IKEA-bed en je maar niet snapt waar hij hoort? En als je bed dan na een paar nachten in elkaar zakt je erachter komt dat het gewoon in de handleiding stond? Ik dus ook niet. Maar dat is wel vergelijkbaar met wat er gebeurde met mijn website. Ik ben WordPress nog aan het ontdekken en omdat ik graag alles lekker zelf uit wil zoeken gaan er weleens dingen mis.

EIGENWIJS? Echt niet.

Ik heb dus een ontzettend leuke ‘Page Builder’. Waar je kolommen maakt en dan elke kolom een functie geeft en er dan ook weer tekst of een foto of een nummer, wat je ook wil in uploadt en die kolommen dan jouw blogpost opmaken. Het klinkt heel ingewikkeld, en dat is het ook. Ik had alle kolommen een functie gegeven, alle informatie geüpload en de blog kon eindelijk online. Sommigen hebben waarschijnlijk een mailtje gekregen met iets als: ‘Amber heeft een nieuwe post gepubliceerd!’ en als je snel genoeg was heb je hem misschien zelfs gezien en zag je, hopelijk met grote verbazing, hetzelfde als ik. Niets. Helemaal niks. Geen foto of letter van m’n tekst. Zo frustrerend. Zeker als je denkt dat je alles perfect hebt gedaan en je geen idee hebt wat er nou mis is.

Dan moet ik dus wél even m’n vinger opsteken en de grote baas vragen om ‘even’ mee te kijken wat er mis is en m’n probleem(pje) oplossen. Uiteindelijk hebben Ben en ik er best wat uurtjes aan besteed. En weet je wat het nu uiteindelijk was? Een stomme instelling die niet stond aangevinkt. Natuurlijk. Daar hoorde dat schroefje.

Mijn excuses voor de email die je hopelijk hebt gekregen, dit zal niet meer gebeuren.

En als je hem niet hebt gekregen, meld je dan gauw even aan voor notificaties van nieuwe posts. Vind ik leuk.
En vergeet dan vooral niet je aanmelding te bevestigen in de email die waarschijnlijk in je spam-inbox belandt.