Ja. Echt waar. En dan nog niet terug naar Nederland, maar terug naar waar het als thuis voelt. Australië.

Heel onverwachts. Zoals je weet was het helemaal de bedoeling niet om nog terug naar Australië te gaan. Ik zou in Azië wachten totdat Garo door het hele geregel-proces heen zou zijn en ik zou dan in Azië op zijn vlucht terug naar Nederland stappen zodat we daar samen aan zouden komen.
Het geregel met Garo is echt een heel gedoe en er zijn, zoals altijd bij zulk soort dingen, heel veel kleine regeltjes waar je eigenlijk later en soms pas te laat achter komt.

Het blijkt nu dus bijvoorbeeld dat als Garo niet op een rechtstreekse vlucht naar Nederland gaat (die niet bestaan dus wat hij ook niet gaat doen) en hij als vracht vervoert moet worden, (omdat hij niet vanaf het begin met mij mee reist) dat dat dan alleen geregeld mag worden door grotere agencies. Zoals dus JetPets. Waardoor ik dus zijn hele vervoer via hun zou moeten regelen en 3 keer zoveel kwijt ben. Nu zou ik dat geen probleem vinden als 3 keer zoveel om een paar tientjes zou gaan, maar het gaat hier om een paar duizendjes.

Daarnaast is Ben ook nog eens verschrikkelijk druk, zoals altijd (wat ook alleen maar goed is) en heeft dus eigenlijk helemaal geen tijd om allemaal dingen voor Garo te regelen, m’n motor te verkopen en spullen op te sturen.

Ik wil echt ontzettend graag met kerst en oud en nieuw thuis zijn en omdat het vervoer van Garo regelen veel makkelijker gaat zijn als ik vanaf het begin met hem mee reis en het ook allemaal zelf kan regelen vanuit Australië, heb ik de gok genomen en een toeristenvisum aangevraagd. Die 1 minuut later al geaccepteerd was. Ik kan dus weer 3 maanden naar Australië! Alleen maar om geld uit te geven helaas, aangezien werken niet mag met dit visum. Maar dan alsnog is het ontzettend fijn om weer even terug te kunnen, ik een tweede keer een laatste motor ritje kan doen, Garo en Ben weer kan zien, weer heerlijke koffie’s kan halen en me gewoon weer eventjes thuis kan voelen.

Al is het waarschijnlijk maar voor een week of 2, want ik wil nog steeds met de kerst thuis zijn.

Ik kijk ernaar uit. En als het goed is zie ik jou heel snel ook weer in Nederland! 🙂